Van IJPEREN Bemiddelingen


Door onze onafhankelijke positie kijken wij naar het beste product  dat bij u past!

Over ons BEL ONS

Wat wij bieden


Van IJperen Bemiddelingen is een kantoor dat zich bezig houdt met het adviseren van particuliere en zakelijke relaties.
Door onze onafhankelijke positie zijn wij altijd in staat om het product aan te bieden dat het beste bij uw situatie past.

Geïnspireerd door het ontbreken van een goede scholing en begeleiding op het gebied van geldzaken willen wij graag fungeren als opleidingsinstituut om daarmee een bijdrage te leveren aan het kennis niveau van geld en financiële huishouding.
Lees meer

Verhalen van onze klanten

"Hij legde ons uit hoe het product van TAF werkte.
Na deze avond ben ik, zo sceptisch als een nuchtere Fries, naar de boekhouder gegaan om te vragen wat hij ervan vond. De boekhouder zei "als ze doen wat ze beloven, heb je er een mooi product aan"

fam. Vermaning

Mijn ervaring met deze verzekering is dat ik nu echt weet waar ik voor verzekerd ben en dat ik het ook aan mensen door kan vertellen, want ik ben zeer tevreden over de inhoud hiervan.

mevr. Damhuis

"Dankzij de inspanning van Sven hebben we een hypotheek kunnen afsluiten die binnen ons budget lag ondanks de hoge(re) premie die voor de ORV nodig was i.v.m. mijn diabetes.
Daarnaast was het prettig zaken doen."

fam. Scheepens

"Mijn ervaring met van IJperen bemiddeling is dat ik weet waar mijn geld naar toe gaat en dat ik ervan verzekerd ben dat het in mijn voordeel benut wordt.

In vergelijking tot mijn vorige spaarloonregeling wat ik had bij defensie is deze regeling duidelijker en geruststellender!"

Dhr. R. Mulder 

Share by: